We Power Brands

Power Brands is een wereldwijde speler op de markt van promotionele producten. Deze producten verkopen we via een netwerk van professionele dealers. Het is ons doel om deze professionele dealers een perfecte dienstverlening te bieden. Dit stelt de dealers in staat om hun klanten promotionele producten te bieden met een duidelijke toegevoegde waarde.

Over Power Brands

Promotionele paperclips van zeer hoge kwaliteit. Ontworpen en geproduceerd in Europa. Volledig naar wens te ontwerpen van zowel de vorm als de opdruk. “Little things mean a lot” En daar is Markclip een goed voorbeeld van.

Ontworpen voor alle promotionele doeleinden – De Customized Originals zijn speciaal ontworpen voor iedereen die een sterke indruk wil achterlaten. Volledig te personaliseren, praktisch in gebruik en gemaakt van zeer stevig materiaal. Kwaliteit voor een blijvende indruk.

Wat maakt ons speciaal

Overal herkenning van uw merk

Wij geloven dat succes begint bij het herkennen van uw logo. Wij helpen u graag uw bedrijf te laten groeien.

Kwaliteit en service

Hoge klanttevredenheid is het belangrijkste doel voor Power Brands BV. We zijn altijd bereid net dat stapje verder te gaan.

Wij verkopen niet aan de eindgebruiker

Wereldwijd verkopen wij onze producten aan onze dealers. Met perfecte communicatie in diverse talen bestaan er voor ons geen grenzen.

Perfect design

Perfecte clips in alle maten en vormen. Onze missie is de clip volledig naar wens te leveren.

Wij staan onze klanten in maar liefst 7 talen te woord

main_img_flags_01main_img_flags_02main_img_flags_03main_img_flags_04main_img_flags_05main_img_flags_06main_img_flags_07